söndag 19 juni 2011

Bild på chokladbollar och bullar

Det här är vad solkiosken styr med just nu! Vi dunderladdar frysen med en massa godsaker som vi snart ska få sälja i vår kiosk! Som bilderna visar har vi bakat närmare 100 bullar, 50 chokladbollar och mängder kärleksmums likaså. Hoppas det ska falla er i smaken lika mycket som det gjort när vi provsmakat! Här om dagen var vi även hos vår sponsor becker acroma som vi får el utav och frågade om denna super tillgång iår igen. Det var inga problem och dom blev så glada när vi berättade att vi snart skulle öppna. De sa att de anställda har väntat länge nog på att få svalka sig med en pigelin eller en kall cola på lunchrasten. Väldigt trevlig a där må vi säga! Vi har även konstaterat att efter vi delade ut våra flygblad känner vi oss lite som lokalkändisa. När vi cyklar från och till kiosken, genom samhället och hem så ropas det hej vilt i ord som NÄ MEN ÄR DET INTE SOLKIOSKARNA! ÄR DET ÖPPNINGSDAGS SNART? NI ÄR DUKTIGA NI TJEJER! VI LÄNGTAR SÅ EFTER EN TOAST SÅHÄR PÅ EFTERMIDDDAGEN! lite små kul sådär!;) Det är liksom grejjen alla går o snackar om, the big opening! ehehe

TO DO LIST DENNA VECKA; dra och hänga upp el kablarna, flytta ner alla saker till kiosken, köpa det sista, blogga, och städa (vårt lilla extra jobb vi fick helt random förra året) i stugan då sommargästerna kommer nu till midsommar. MYCKET ATT GÖRA!

KRAM E&J



1 kommentar:

  1. Det var sjunde gången jag försökte lägga upp det här inlägget och det krånglar bara!! sjukt surt men jag vet lite svårt att se vad det står men jag lovar det är intressant och det är värt att läsa!

    SvaraRadera