onsdag 24 augusti 2011

Avslutning för 2011

Idag har vi haft våran avslutning och det känns lite sorgligt måste jag allt säga. Det var roligt att se alla entreprenörer efter en hel sommar och WOW vad det gått för dem! De har varit hur duktiga som helst. Vi hade lite fika, redovisning och tips, redovisning till oss. Smålandstidningen kom och hälsade på och vi utsåg Årets sommarlovsentreprenörer som blev Sara och Emma Fröknarna Eco Med motivering: ”Winners never quit”

Från att börja en kick-of vecka med ny och främmande utbildning, gav sig sedan dessa två entreprenörer ut för att genomföra sin företagsidé. Veckor av planering, marknadsföring och god förberedelse startade Fröknarna Eco sin Second hand butik med omtanke för både miljö och omvärld. Med väl genomtänkt planering och verksamhet, men framförallt för deras vilja, kämparglöd och entusiasm är de Eksjös Sommarlovsentreprenörer år 2011.


Det var en väldigt svår uppgift för mig och mina kollegor att utse Årets entreprenör i och med att alla har vart iderika och duktiga på sitt sätt. Därför gör det oss ännu mer glada när vi fått höra att näringdlivskontoret kommer ha ett slags av företagsevenemang i december och då att de OCKSÅ kommer utse en Årets sommarlovsentreprenör. De kommer få våra utvärderingar(där vi går på fakta och resultat) som de därefter sjävla utser en vinnare! Det var ju jst detta som vi kämpat för, att fler tillfällen ska ges till våra unga entreprenörer. Som sagt, de är ju våran framtid och vad är då inte bättre än detta. Vi har våra kriterier och de har sina, alltså har vi ingen aning om vem som de kommer lägga sin röst på! Det kommer bli så spännande!

Grattis säger vi också till Elvis som vi la till en extra nominering för, inget vi haft eller planerat innan. Jo till Årets bästa ide, och det måste ni väll alla hålla med om. Aktiviteter för flyktingbarn. Det är stort Elvis, det är stort!


De har nu fått sina cerifikat som bekräftar att de gått en kurs i entreprenörskap och företagsamhet och med allt engagemang och vilja detta entreprenörer visat så kommer de ha nytta av detta i framtiden, som jag hoppas på att vi kommer få se mer av!

JAg kommer sakna er entreprenörer, ni var ju min första riktiga arbetsgrupp och det har inte kunnat vara bättre än att börja med er! Ni är guld! Stort tack och ha det riktigt gott nu så syns vi!

Kramar från er Handledare/Projektledare Jennie Svensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar